Sustavi za prozračivanje sa filtrima za alergene

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da od danas kod nas možete naručiti sustave za prozračivanje koji sadrže filtre za alergene. U sve sustave za prozračivanje možemo ugraditi filtre za pročišćavanje zraka od alergene kao što su grinje, spore plijesni, pelud, mrtve stanice kože itd.

Tišina i svježi zrak bez alergena promoviraju kvalitetu života
Za što kvalitetniji život izmjena i kvaliteta zraka u Vašim životnim prostorima mora biti zvučno izolirana. Ugrađujemo isključivo visoko kvalitetne sustave za izmjenu zraka koji mogu biti integrirani u sve prostorije, a ne samo spavaće sobe. Time dobivate svjež zrak bez alergena u svim životnim prostorijama. Svi proizvodi su atestirani na postojeće standarde vezane uz buku, te se zbog toga izmjena zraka događa gotovo nečujno.

Ukoliko se sustavi za prozračivanje implementiraju sa posebnim fasadnim elementima tada se još više smanjuje gotovo nečujni zvuk koji proizvodi uređaj za prozračivanje. Zbog takvih karakteristika u mogućnostima smo zadovoljiti i najviše standarde koje pred nas postave klijenti, a koji se tiče nečujnosti sustava za prozračivanje.

Ugradnja sustava za prozračivanje sa filtrima za alergene
Više se ne morate brinuti o izgledu Vaše vanjskog dijela zida zbog ugradnje sustava za prozračivanje, za razliku od ventilacijskih sustava koja su primjetni, sustavi za prozračivanje sa novim ugradbenim elementima gotovo nestaju tj. stapaju se se vanjskim dijelom zida. Sa novim fasadnim elementima otvor za zrak nestaje, te po prvi puta možete imati sve pogodnosti svježeg zraka bez ikakve bojazni od alergena a da sve bude estetski usuglašeno za postojećom građevinom.

Sezona alergija
Sezona alergija je počela, na Vama je da konačno velite NE alergijskim reakcijama u svojem životnom prostoru. Naručite besplatnu ponudu još danas i omogućite sebi i svojim ukućanima miran san.